TÆND DIN INDRE ENERGIZER

DET ER, NÅR ENERGIERNE GÅR OP I EN HØJERE ENHED, AT VI FOR ALVOR PERFORMER

Hvordan skabes en vinderkultur med commitment, fokus og høj motivation? Hvordan opnår man, at nye tiltag bliver implementeret og ikke drukner i en hverdag med højt arbejdspres og besparelser? Hvordan gør vi vores chefer bedre og udvikler en kultur, hvor alle spiller for hinanden? Essentielle spørgsmål som ikke har standardsvar.

At tænke og arbejde markedsorienteret er i dag et vilkår – det uanset om man arbejder i den private eller offentlige sektor. I mit objektiv er alle brancher i en ‘people-to-people business’. Det er umådeligt svært at differentiere sig på produkt og serviceydelse. Derfor er det de immaterielle parametre, der driver konkurrencen. Og det er konkurrencen om såvel de gode kunder, de bedste medarbejdere og de rigtige historier.

Alt teamwork handler om energier, og når energierne spiller sammen, vinder vi som regel også. En god chef skal kunne motivere, inspirere, forventningsafstemme, lytte, tage ansvar og frem for alt få teamet til at spille sammen. Det sammen kan man principielt sige om den gode kollega. For at blive god til det, kræver det en basal viden om, hvordan vi mennesker tænker og fungerer.

Er du blevet inspireret eller har du fået en god reference, er du meget velkommen til at kontakte mig, eller bede mig kontakte dig. Et godt foredrag skal inspirere, åbne op og frem for alt give lyst til at ændre på ting i hverdagen.

Varighed: ½ til 1½ time med små 1:1 øvelser og ’best practice’ eksempler

Målgruppe: Medarbejdere, netværk, kick offshow og til andre der trænger til inspiration

Rekvisitter: Projektor og en flipover

Titel: Tænd din indre Energizer

Reference

”Inspirerende, reflekterende og lige i øjet. Steens indføring i trivsel, ledelse og branding er i høj grad vigtig at høre for topledere, ledere og medarbejdere, der ønsker at se virksomhedens brand ”tatoveret” henover medarbejdernes mindset – hvis de en dag skulle få huen revet af!”

Jørgen Lund Hansen,
Teamchef OCP/O, Naviair